Unió Nuts gestionarà les instal·lacions de Frutos Secos Alcañiz (Diari de Tarragona)

https://www.diaridetarragona.com/reus/Unio-Nuts-gestionara-les-installacions-de-Frutos-Secos-Alcaniz-20210722-0047.html

L’empresa reusenca Unió Nuts i l’aragonesa Frutos Secos Alcañiz han acordat unir-se en un procés d’integració de dos anys. A partir de l’1 d’agost, Unió Nuts gestionarà les instal·lacions del polígon industrial de Las Horcas d’Alcanyís (Baix Aragó) i les de Fuentespalda (Matarranya), on tenen lloc tots els processos derivats de la collita de l’ametlla. Així, la companyia catalana estarà al capdavant dels equipaments coincidint amb la campanya de la fruita seca de 2021, en què augura augmentar la producció en un 40%.

Amb aquesta unió, les dues empreses preveuen reforçar la seva presència al mercat i alhora, «aconseguir millors preus per als agricultors», tal com ha assegurat el president de Frutos Secos Alcañiz Ángel Meseguer.